Van afkomst tot ambacht


Het is geen geheim dat de manier waarop we consumeren de laatste decennia drastisch is veranderd. De meerderheid van de consumenten van vandaag heeft geen idee waar of hoe producten worden gemaakt. Kijk eens om je heen. Ben je je bewust van de oorsprong van de voorwerpen in je kamer? Welke materialen zijn gebruikt om het bord te maken waarop je nu je ontbijt eet?

Van oorsprong tot ambacht pakt deze kwesties aan door het productie- en consumptieproces terug te brengen naar zijn wortels.
Van afkomst tot ambacht is gemaakt van een lokaal geteelde boom die bekend staat als "Metasequoia". Hoewel deze naam misschien geen belletje doet rinkelen, komt deze boomsoort vrij veel voor. Google de naam, en je zult ontdekken dat er verschillende Metasequoia's in je straat of in het nabijgelegen bos staan! Niet alleen zijn er veel van deze bomen, maar ze groeien ook nog eens snel. Het hout is licht van gewicht, waardoor het servies met zijn onbreekbare karakter in allerlei situaties gebruikt kan worden. In tegenstelling tot anderen, zal ik je vertellen en laten zien hoe mijn producten worden gemaakt, en hoop dat ik dan het verschil maak.


Breda, Nederland
T: 0625309971
E: f.maarschalkerweerd