Natuurlijk kleur onderzoek(je)
Natuurlijk kleuren wordt gedaan met chemicaliën zodat de stof de kleur vasthoud. Ik ben gaan kijken of dit ook zonder kon op wol als vezel.
 
Moerasspirea
Van de Moerasspirea geeft een grijze kleur. Je hebt alleen de wortelen nodig helaas moet je daarvoor heel de plant uit de grond halen. De wortel heeft een erg scherpe geur. Als je de wortel niet volledig afbreekt kan je deze in het water zetten om nieuwe wortels te creëren.  Om vervolgens terug de grond in te kunnen.Brandnetel
De brandnetel geeft een grijs groene kleur. Om deze kleur te krijgen heb je alles van de brandnetel nodig dit is inclusief de wortel.
Zuring
De zuring geeft een roodachtige kleur. Hiervan heb je ook weer alleen de wortelen nodig.

Ossentong
De ossentong geeft een rood bruine kleur. Van de ossentong heb je alleen de wortelen nodig. Maak daarom niet heel de wortel kapot en zet de overige wortel met plant in het water zodat er nieuwe wortels kunnen komen zodat hij terug de grond in kan.


Walstro

Het walstro geeft een meer zacht groene kleur. Om deze kleur te krijgen heb je alleen de bladeren van de plant nodig, laat de rest van de plant heel en pluk niet alle bladeren van een plant.

Breda, Nederland
T: 0625309971
E: f.maarschalkerweerd